Mød mig

Iris Uellendahl PR og Kommunikation

Kort om mig

Jeg er tyskfødt og startede i 2011 mit egen kommunikationsbureau, Iris Uellendahl PR og Kommunikation, der har til huse hos MedieteamNV i København. I MedieteamNV deler jeg kontor med danske journalister, der samarbejder og sparrer i hverdagen. Derudover har jeg en række samarbejdspartnere, så jeg kan tilbyder ”hele kommunikationspakken” inklusive grafik, hjemmesider og tekniske løsninger.

Jeg brænder for journalistik og kommunikation og har solid erfaring med begge dele. Og så er jeg en sprognørd og interesseret i, hvordan sprog, kultur og kommunikation bliver brugt tværs over landene.

Jeg har en kandidatgrad i medier og kommunikation fra Freie Universität Berlin og har læst International Media and Communication studies på Uppsala universitet i Sverige. Jeg har arbejdet som journalist hos Berliner Zeitung og som journalist og redaktør hos dagbladet Ostsee-Zeitung i Rostock. Senere har jeg haft en stilling som presse- og kommunikationschef i fødevareministeriet i delstaten Mecklenburg-Vorpommern. I Danmark har jeg tidligere arbejdet som fastansat med marketing og kommunikation for en virksomhed indenfor vedvarende energi.

Siden 2006 har jeg boet med min familie i København.

Mere og nyeste opdateringer kan findes på på LinkedIn http://dk.linkedin.com/in/irisuellendahl

Ny! Fra juni 2018 udgiver jeg nyhedsportalen Urlaub in Dänemark – danske ferienyheder til tyske gæster. Kontakt mig, hvis du gerne vil vide mere om det.